Merhabalar kurmuş olduğum wix sitem var ve bu siteyi google a bağlamak için 12 adımdan 11 ini tamamladım fakat anasayfa metninin optimize edin kısmını yapamadım. Ne diyorsa teker teker yerine getiriyorum fakat olmuyor. Çok basit görünen belki de basitçe çözülecek bir problemin bu kadar sıkıntı çıkartması aklıma sadece ücretli yardım almaya mı yönlendiriyorlar sorusundan başka bir şey getirmiyor açıkçası. Zaten eğer bu yüzden böyleyse yazıklar olsun bu sisteme. Hayat sanki çok kolay idare ediliyormuş gibi para ödediğin bir sitenin kendi batağına düşüyorsun bu nedir ya? Benden başka bu problemi yaşayan kaç kişi var bilmiyorum ama kaç haftadır izlemediğim video kalmadı. Çözüm bulamadım. Artık çözüleceği konusunda pek umudumda kalmadı açıkçası ama son çare youtube da sizin videonuzu gördüm. Siz bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
top of page
bottom of page
Wix SEO Wiz: İşletme İsmi ya da Site İsmi Tanınmıyor Sorunu Nedir ve Nasıl Çözülür?
Merhaba @icmimarmelisus . Wix SEO sihirbazının SEO ayarlarını yapılandırırken yanlış ya da eksik uygulamalardan ötürü hata uyarıları verebileceğini lütfen unutma. Aşağıda İngilizce dilinde bıraktığımız makaleler sorununu büyük ihtimalle çözecektir.
Wix SEO Wiz: SEO Wiz Does Not Recognize My Business or Site Name
Adding SEO Page Titles and Descriptions (Meta Tags)
İngilizce hiç bilmiyorsan ya da seviyen makaleleri anlayacak durumda değilse, bu mesajın hemen altındaki reply tuşuna tıkla ve bu mesajı yanıtla. Duruma göre şu an verilen cevabın içeriğini güncelleyecek ve seni bilgilendireceğiz.
İyi günler,
Bizim Muhit.